Aan de rand van de bossen van Spa, de Villa d'Orléans se dévoile... Comfort, gezelligheid en ontspanning zijn de kenmerken.

Met vrienden of familie, laat u genieten van de vele geneugten van deze 12 personen huis.

Voor de koelere avonden, kunt u genieten van de whirlpool en de sauna of gewoon lekker zitten en ontspannen in de woonkamer rond een houtvuur.

Voor zonnige dagen, laat u verleiden door de 2.000m² grote tuin met volleybal en petanque terreinen. Dan kunt u genieten van een barbecue op het zuid-terras waar u de rust van het platteland te omarmen kunt.

Vlakbij vindt u het stadje van Spa en haar bronnen, haar casino en de beroemde resorts bekend om hunne kuuroorden. In Spa zal u ook de mogelijkheid om meerdere sporten te oefenen en onze cultuur en onze geschiedenis te ontdekken. U kunt ook ontsnappen op de vele wandelingen en tochten voor wandelaars en fietsers in de streek, waar u de prachtige bossen van Spa zal ontdekken, de kronkelende vallei van de "Hoëgne" en de geweldige verspreiding van schitterende natuur.

Bij aankomst, zullen wij er op u wachten om u te verwelkomen en alle onze adviezen uitleveren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw verblijf in het hart van de Ardennen zal aan uw beste herinneringen te horen.

Cecile, Cedric Zoé en Emy